Festivaalin paikka

Festivaaliteatterit

Vuoden 2023 festivaalinäyttämöinä toimivat torstaina 13.4. Kino Diana ja perjantaista sunnuntaihin 14.–16.4. Logomon Kino-sali.

Logomon Kino-sali
Junakatu 8, 20100 Turku ( Logomon kotisivut )

Logomo sijaitsee Turun päärautatieaseman läheisyydessä. Uusi Logomon kävelysilta vie rautatien yli suoraan Logomon pääovelle. Aninkaistensillan suunnasta kevyt liikenne kulkee kätevästi pitkin Vaunukatua tai reittiä Paratiisintie–Veturimiehenkatu. Lisää ohjeita Logomon sivuilla. Päärautatieaseman lisäksi Logomon läheltä löytyy linja-autoasema ja Louhen vartioitu pysäköintihalli. Logomon pihalla on rajoitetusti maksullista pysäköintitilaa.

Festivaalin sisäänkäynti Logomon Kino-saliin näyttää tältä:

Suomalaisen elokuvan festivaalin sisäänkäynti Logomolla, punainen tiilirakennus jossa korkeat ruutuikkunat sekä musta ovi, jonka yläpuolella on pieni katos. Kuvan edustalla on seisova banneri, jossa lukee festivaalin nimi, ja jossa on kuvia edeltävien festivaalivuosien julisteista.
Logomon Kino-salin sisäänkäynti.

Kino Diana
Humalistonkatu 3, 20100 Turku ( Kino Dianan kotisivut )

Kino Diana sijaitsee Turun keskustassa kävelykadun päässä. Omalla autolla liikkuville keskustan alueella on tarjolla useita pysäköintihalleja ja myös maksullisia kadunvarsipaikkoja löytyy rajoitetusti.

Bussilinjat

Logomon ohi kulkevat Turun paikallisliikenteen Fölin bussit:

  • 20 (Keskusta, Puutori – Logomo – Muhkuri)
  • 61 (Keskusta, Kauppatori – Logomo – Vienola)

Bussipysäkit sijaitsevat Köydenpunojankadulla (nro 1016 keskustasta tultaessa, nro 1017 Logomosta keskustaan).
Turun paikallisliikenteen yksittäislipun hinnat vaihtelevat maksutavasta riippuen.
Lisätietoja Fölin sivuilta.

Esteettömyys

Logomon Kino-saliin on esteetön kulku pyörätuolilla, ja salin vierestä löytyy inva-WC. Logomon LE-autopaikat löytyvät Logomo Kitchenin päädystä sekä LOGI-salin sisäänkäynnin läheisyydestä.

Kino Dianan sali saadaan pyörätuolille esteettömäksi erikseen pyydettäessä. Kino Dianasta löytyy salin vierestä inva-WC.